Bival Ortopedija Estetika Kirurgija
menu menu
contact information emailinfo@ortopedijaestetikakirurgija.sicontact information telephone05 974 41 14 / 069 760 573 contact information location Potrčeva cesta 17, 2250 Ptujcontact information hours pon-pet 8:00 - 20:00 select your language
 
 
Naročilo pri zdravniku

Kdo smo ?

BiVal zdravje, d.o.o.

Potrčeva cesta 17, 2250 Ptuj
info@ortopedijaestetikakirurgija.si
Telefon: 05 974 41 14
Mobitel: 069 760 573

Podjetje se ukvarja z zunajbolnišnično kirurško in specialistično ambulantno zdravstveno dejavnostjo ter alternativno medicino.

Izhaja iz holistične ideje celostne obravnave bolnika, pri kateri ni mogoča stroga razmejitev telesnega od duševnega zdravja. Pod okriljem BiVal deluje Orthopedica, s.p., ki praznuje 12 let obstoja, in BiVal zdravje, d.o.o., kot pravni naslednik BiVal, s.p., ki se ukvarja pretežno z bioresonanco in je z vami že 4 leta.

Selitev podjetja na novo lokacijo na Potrčevi 17 Ptuj leta 2019 je omogočila širitev dejavnosti na področju kirurgije in nadaljnjega obratovanja v obliki Sanatorij Platana. Leta 2021 je pridobljeno dovoljenje Ministrstva za zdravje za zunajbolnišnično specialistično kirurško dejavnost.

Ekipa Sanatorija Platana vključuje podporno osebje, strokovne zdravstvene delavce in specialiste ortopedske in estetske kirurgije.

Preplet estetske, ortopedske in alternativne medicine je zasnovan v konceptu gibanja, izgleda in notranjega ravnovesja. To so vzvodi, potrebni za samozavestno počutje in doseganje visokih družbenih norm, ki jih narekuje sodobni način življenja. Strankam želimo zagotoviti standarde, ki jim omogočajo prednost pri doseganju  družbenih ciljev ter so podlaga za kvalitetno bivanje in ustvarjanje.

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo več, hitreje in učinkoviteje. Zaupanje je potrditev koncepta zdravstva kot družbene norme, ki jo narekuje čas.

Potrebe v zdravstvu zahtevajo življenjsko naravnane in praktične rešitve. Prizadevamo si, da bi sodelovanje preseglo meje poslovnega in se razvilo v partnerski odnos, ki se odlikuje v zaupanju. Trudimo se, da predlagane rešitve na razumljiv način predstavimo strankam. Predstavitev ciljev in načina predvidenega zdravljenja zmanjšuje stres in izboljša rezultate zdravljenja. 

Razumevanje zdravstvenih težav je pogoj za suvereno odločitev med ponujenimi možnostmi zdravljenja. Oseba, ki razume, lahko zaupa. In zaupanje je zdravstvo, kot si ga želimo.

 

 

Naše prednosti:

  • visoko kakovostne storitve s prijaznim osebnim pristopom,
  • brez čakalnih dob
  • hiter izvid (0-3 dni)
  • dnevni hospital v nadstandardni sobi
  • posegi v splošni in lokalni anesteziji
  • operacijska dvorana po najzahtevnejših standardih
  • v neposredni bližini zdravstvenega kompleksa in centra mesta
  • možnost plačila s kartico na več obrokov (MasterCard, Visa, Diners)

 

Kontakt

Izpolnite obrazec in nam pošljite sporočilo. Naše osebje vam bo v najkrajšem času odgovorilo.

BiVal zdravje d.o.o.
Potrčeva cesta 17, 2250 Ptuj
info@ortopedijaestetikakirurgija.si
Telefon: 05 974 41 14
Mobitel: 069 760 573

contact informationkontaktni obrazecNaši prostori